www.restaurante-satu-mare.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Satu Mare si Carei, restaurante nunti Satu Mare. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
The Dome - Restaurant&Wine Satu Mare2046 vizualizari

Adresa: Str. 1 Decembrie 1918 nr. 5 Satu Mare

Telefon: 0361415162

www.restaurant.thedome.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

The Dome - Restaurant&Wine, este potrivit pentru evenimente diferite: de la ieșirile cu prietenii, la întâlniri de afaceri sau organizarea unor evenimente private.

Situat în centrul orasului, The Dome este locul care imbina armonios clasicul cu modernul atat ca design interior cat si ca si oferta food&drink. Aflat la subsolul unei cladiri vechi si imprejmuit cu cladiri cu arhitectura clasica, te asteptam intr-o ambianta moderna, eleganta si in acelasi timp primitoare.

The Dome este locul unde sarbatoresti cu familia si cu cei dragi tie, unde te intalnesti cu prietenii la masa, dar este si locul ideal unde sa iti aduci partenerii de afaceri.

Va asteptam si pe terasa The Dome sa gustati din preparatele culinare pregatite de noi si sa va racoriti in noptile fierbinti de vara cu un pahar de vin fie cu prietenii sau familia.

Prin structura meniului, vă propunem o călătorie culinară europeană și autohtonă, precum si o oferta generoasa de vinuri si bauturi spirtoase.

Galerie foto