www.restaurante-satu-mare.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Satu Mare si Carei, restaurante nunti Satu Mare. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Coral Satu Mare2861 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Principala, nr 450

Telefon: 0751101103

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Situat la ieșirea din oraș spre Vama Petea, la doar 6,5 km de centrul orașului Satu Mare, Complex Coral doreste sa transforme hotelul in mai mult decat un simplu loc de sedere.

Intr-un cadru modern si clasic, in care prietenia, amabilitatea si profesionalismul isi fac din plin simtite prezenta, restaurantul Coral dispune de o sală de evenimente cu o capacitate de acomodare de pana la 270 de locuri.

Cu originalitate, creativitate și ani de experiență acumulați în organizarea de evenimente, vom colabora pentru stabilirea in cele mai mici detalii specifice fiecărui eveniment: nunta, botez, aniversari, majorate, petreceri firma, petreceri tematice, team building, lansari de produse.

Locatia dispune si de  o sala de conferinte cu o capacitate de 70-75 de locuri cu dotari ultramoderne.

Suntem siguri ca evenimentul dumneavoastra se va materializa intr-una dintre cele mai rafinate experiente pe care le-ati avut, o combinatie de eleganta si rafinament.

Galerie foto