www.restaurante-satu-mare.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Satu Mare si Carei, restaurante nunti Satu Mare. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Saloane evenimente pentru nunti si botezuri in Satu Mare | restaurante-satu-mare.ro
  Cauti un salon de evenimente sau ballroom pentru organizarea unei nunti sau botez in Satu Mare? Aici vei gasi informatiile necesare pentru alegerea locatiei potrivite.

  Va asteptam la Restaurantul Tei intr-un ambient placut, unde clientii sunt intampinati de o gama larga de preparate, menite sa satisfaca si cele mai exigente gusturi.

  Pentru evenimentele importante din viata dimneavoastra, va stam la dispozitie cu sala restaurantului - 60 locuri si terasa - 36 locuri.

  Vezi detalii

  Restaurant Class, o poveste fascinantă despre gusturi fine, arome deosebite, despre lucruri făcute cu dragoste chiar și atunci când este vorba despre … o porție de mâncare.

  Va asteptam cu un mic dejun bogat “a la carte” în fiecare dimineață, cu preparate culinare din bucătăria internațională și românească. Restaurantul Class respectă tradițiile și gusturile poporului român, oferind cu multă căldură clienților preparate gustoase și sănătoase.

  Vezi detalii

  Situat la ieșirea din oraș spre Vama Petea, la doar 6,5 km de centrul orașului Satu Mare, Complex Coral doreste sa transforme hotelul in mai mult decat un simplu loc de sedere.

  Intr-un cadru modern si clasic, in care prietenia, amabilitatea si profesionalismul isi fac din plin simtite prezenta, restaurantul Coral dispune de o sală de evenimente cu o capacitate de acomodare de pana la 270 de locuri.

  Vezi detalii
  3 anunturi afisate!