www.restaurante-satu-mare.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Satu Mare si Carei, restaurante nunti Satu Mare. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Venetia Satu Mare5038 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: B-dul Lalelei, nr. 1  Satu-Mare

Telefon: 0757789789

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurantul Veneţia, locul unde visele devin realitate! Restaurantul Veneţia îşi aşteaptă clienţii într-o locaţie rupta parca din cărţile cu poveşti de neuitat.

Cu noi, tu poţi fi personajul principal în propria ta poveste. Tot ceea ce trebuie să faci este să visezi la cum se va desfăşura cea mai frumoasă zi din viaţa ta, în timp ce personalul profesionist îţi va organiza întreaga sărbătoare.

Restaurantul Veneţia are o capacitate de 400 de locuri şi este singura locatie din municipiu unde în timpul evenimentelor, copiii se pot distra în locul de joacă special amenajat.

Atunci când doriţi să alegeti o sală de evenimente în Satu Mare, merită să faceţi un popas la Restaurantul Veneţia. Poate fi amenajat în diverse culori, conform preferinţelor dumneavoastră, iar profesioniştii nostri vă stau la dispoziţie pentru a organiza, într-o sală de evenimente, cea mai frumoasă seară, până la cele mai mici detalii.

Este un restaurant de primă clasă, începând de la sala elegantă, până la bucătăria şi personalul înalt calificat.

Galerie foto