www.restaurante-satu-mare.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Oferte Revelion 2023-2024! Restaurante si saloane evenimente Satu Mare si Carei, restaurante nunti Satu Mare. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Miorita Satu Mare2383 vizualizari

Adresa: Str. Mihai Viteazul, nr. 5 Satu Mare

Telefon: 0745893114 / 0744504456

www.restaurant-miorita.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Intr-o atmosferă elegantă, Restaurantul Miorița se adreseze tuturor împătimiților artei culinare, printr-o gamă largă de preparate rafinate din bucătăria românească și internațională.

Ambientul elegant, meniul diversificat și plin de savoare, fac din Restaurantul Miorița locul perfect, fie pentru un prânz de afaceri sau o cină romantică.

Organizând evenimentele dumneavoastra la Restaurantul Miorita, va asteapta o sală într-o locație centrala, cu o capacitate de 185 de locuri, alcătuită din restaurant, bar, zona de lounge, toate dotate cu climatizare, mobilate elegant, beneficiind de mese rotunde și ring de dans.

Cu restaurant Miorita, beneficiați de numeroase avantaje, personalul calificat, servicii de calitate, amplasarea în plin centrul orasului, numeroase locuri de parcare, terasa și grădină.

Galerie foto