www.restaurante-satu-mare.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Satu Mare si Carei, restaurante nunti Satu Mare. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
Restaurant Class Satu Mare3837 vizualizari

  Trimite mesaj proprietarului!
Trimite mesaj proprietarului!

Adresa: Str. Liviu Rebreanu nr.11 Satu Mare

Telefon: 0261715400

www.vila-class.ro

Vezi PAGINA DE FACEBOOK

Restaurant Class, o poveste fascinantă despre gusturi fine, arome deosebite, despre lucruri făcute cu dragoste chiar și atunci când este vorba despre … o porție de mâncare.

Situat aproape de Centrul Vechi al oraşului Satu Mare, Restaurantul Class este locul în care arhitectura, designul şi pofta de viaţă se imbina perfect, pentru a ne etala dragostea pentru gastronomie şi ingrediente naturale.

Va asteptam cu un mic dejun bogat “a la carte” în fiecare dimineață, cu preparate culinare din bucătăria internațională și românească. Restaurantul Class respectă tradițiile și gusturile poporului român, oferind cu multă căldură clienților preparate gustoase și sănătoase.

Restaurantul Class este locul ideal pentru evenimentul dumneavoastră business. Pentru toate cerințele clienților noștri am reușit să găsim soluții, așa încât ne mândrim cu un număr mare de evenimente reușite.

Fie că este vorba despre o masă în familie sau între prieteni, conferințe, workshopuri, cursuri, prezentări de produse, ședințe, restaurant Class este alegerea ideala!

Galerie foto