www.restaurante-satu-mare.ro
Cauta
Ok
Meteo
meteoblue
Tag Cloud
Restaurante si saloane evenimente Satu Mare si Carei, restaurante nunti Satu Mare. Aici puteti gasi informatii folositoare in alegerea unui restaurant pentru nunti, botezuri, majorate si alte evenimente.
  Saloane evenimente pentru nunti si botezuri in Carei | restaurante-satu-mare.ro
  Cauti un salon de evenimente sau ballroom pentru organizarea unei nunti sau botez in Carei ? Aici vei gasi informatiile necesare pentru alegerea locatiei potrivite.

  Situat într-o zona liniştita a orasului Carei, Restaurantul Vraja Viilor vă oferă într-un cadru plăcut o gamă bogată de preparate din bucătăria internaţională şi românească.

  Sala de Evenimente cu o capacitate de 180 de locuri, avand un stil atât modern cât și rafinat, creat special pentru a deveni locația ideala pentru evenimente, va asteapta sa petreceti momentele marcante precum, nunți, botezuri, zile de naștere, banchete, etc.

  Vezi detalii

  Restaurant Select Carei poate organiza nunţi, botezuri, mese festive şi banchete, pentru un numar de aproximativ 110 persoane.

  Restaurant Select din Carei va asteapta intr-o ambianţa plăcută, cu un personal amabil şi discret, cu decorul intim şi relaxant, ce fac din restaurant locul ideal pentru petrecerea unei seri de neuitat.

  Vezi detalii
  2 anunturi afisate!